ESNIBU ve ISA Öğrencilerimiz, Düzenlenen Yemekte Bir Araya Geldiler

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören uluslararası öğrencilerimiz, Erasmus Öğrenci Topluluğu (ESNIBU) tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte, hem Türk hem de uluslararası öğrencilerimiz, kendi mutfaklarına özgü lezzetler hazırlayarak ikram ettiler.

ESNIBU, Erasmus ofisinin katkılarıyla her eğitim döneminde düzenlediği Ulusal Yemek “National Dish” etkinliğini bu dönem, Uluslararası Öğrenci Birliği (ISA) ile birlikte gerçekleştirdi. 15 ülkeden öğrencilerin katıldığı yemekte, farklı kültürlere ait 45 lezzet öğrenciler tarafından hazırlanarak ikram edildi. Yemeğin sonunda bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden öğrenciler, bu tür etkinlikler düzenleyerek birlikte olmaya devam edeceklerini söylediler.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı
    Sonraki İçerikTarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Çınaraltı Gençlik Söyleşileri’nde AİBÜ Öğrencileriyle Buluştu