Erasmus+ (TESIAD) Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları I. Çağrı)

2020-2021 akademik yılı Erasmus+ TESIAD Konsorsiyumu Staj Hareketliliği kapsamında AB ülkelerinde “staj yapmak” isteyen öğrencilerimiz için başvuru süreci başlamıştır.

TESİAD Staj Konsorsiyumu projesi, sadece Türk Dili bölüm öğrencilerine açık bir staj hareketliliği projesidir; genel kural ve kaideler açısından KA103 staj hareketliliği projesi ile aynıdır.

KA103 Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği hakkında bilgi için lütfen Erasmus web sayfamızı inceleyiniz.

Konsorsiyum kapsamında, sadece Türk Dili alanında eğitim gören öğrencilerin (lisans, yüksek lisans, doktora) başvuruları değerlendirmeye alınacaktır:

• Eğitim Fakültesi (Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı ve Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı
    • Fen Edebiyat Fakültesi (Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü)
    • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe Eğitimi, Yabancı Dil Olarak Türkçe Eğitimi)

Başvuru Süreci, Şartlar ve Ayrıntılı bilgi için: TIKLAYINIZ

Önceki İçerikZamanda 12 Bin Yıllık Yolculuk: Göbeklitepe Çevrimiçi Panel