Erasmus Koordinatörlüğü 2014-2015 Akademik Yılı Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları Hk.

2014-2015 Erasmus Programları Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları 15 Aralık 2014 Pazartesi günü başlayacaktır. 9 Ocak 2015 Cuma günü mesai bitiminde son bulacak başvurular Rektörlük Erasmus Koordinatörlüğüne aşağıdaki yer alan başvuru formu doldurularak yapılacaktır.Bu programa eğitim projesi ya da eğitim planı olan ve söz konusu programı izleyebilecek düzeyde yabancı dil bilgisi (belgelendirmek kaydıyla) olan idari ve akademik personel başvurabilecektir. Eğitim süresi en az 3 (üç) en fazla 5 (beş) gündür. Değerlendirme ölçütlerine http://erasmus.ibu.edu.tr linkinden ulaşılabilir. Ayrıca, faaliyetten faydalanmak isteyen personelin kendi bağlantılarıyla buldukları işletmelerden ya da okullardan aldıkları iş planlarını başvuru formuyla teslim etmeleri öncelikli dikkate alınacaktır. Seçilen personele ülkeye göre belirlenen günlük/haftalık maddi destek sağlanacak, seyahat giderlerine de ayrıca destek verilecektir.

İsteyen personelimiz bu programdan hibe almadan da yararlanabilir.

Not: Kontenjanımız üniversite genelinde 6 (altı) kişi ile sınırlıdır.

Başvuru Formu

AİBÜ Erasmus Koordinatörlüğü

Önceki İçerikAİBÜ ve İstanbul Bağcılar Belediyesi’nden Anlamlı Etkinlik…
    Sonraki İçerikAİBÜ’de ‘Yeni Türkiye Yolunda’ Konulu Konferans Düzenlendi