Erasmus Değişim Öğrencilerine Sıcak Karşılama

Erasmus öğrenci hareketliliği kapsamında 2015-2016 akademik yılı bahar döneminde Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne (AİBÜ) gelen öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.

AİBÜ İktisat, Fizyoterapi, Seramik ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümlerinde eğitim görecek olan Erasmus değişim öğrencilerinin katıldığı programa, AİBÜ Genel Sekreteri  Doç.Dr. Erdal Bekiroğlu da katıldı.

Programda Bolu, Üniversite ve kampus hakkında bilgilerin aktarıldığı öğrencilere ayrıca Türk kültürü tanıtıldı. AİBÜ Erasmus Koordinatörlüğü tarafından yürütülen oryantasyon programı Avusturya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya, Polonya ve Romanya’dan gelen 11 öğrenci ve Üniversitemiz Erasmus Öğrenci Topluluğu (ESNIBU) öğrencilerinin katılımı ile 29 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecek.

Önceki İçerikAnadolu Güneşi Müzik Topluluğu Düzce’de Konser Verdi
    Sonraki İçerike-Eğitmen’lerle Uzaktan Eğitim Sistemi Daha Aktif Olacak