Engelli Milli Sporcumuz Ömer Aşık’tan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği 2’nci sınıf öğrencisi ve Milli Sporcu Ömer Aşık, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Bedensel Engelli Okçuluk Milli Takım sporcusu olan Ömer Aşık, aynı bölümden öğrenci arkadaşlarıyla birlikte Rektör Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ömer Aşık, Spor Bilimleri Fakültesi’nde engelli bireylerin fakülte içinde ve çevresinde hayatlarını daha kolay kılmak için yapılan çalışmalardan dolayı Rektör Alişarlı’ya teşekkür etti; bazı eksiklikler konusunda Rektörümüzü bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, konuk öğrencilerimize teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi; engelli bireylerin sosyal yaşamda önlerindeki zorlukları kaldırmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Önceki İçerikBAİBÜ, Bitki Koruma Bölümü Başkanları Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı
    Sonraki İçerikBAİBÜ, Bolu’nun Bal Üretimini Artırmak İçin Akademik Çalışma Başlattı