Elginkan Vakfı Eğitim Programlarını Bu Kez Gerede MYO’da Tanıttı

Elginkan Vakfı, vakfın faaliyetlerini ve projelerini Gerede Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen toplantıda tanıttı. Toplantıya, Gerede Kaymakamı Aslan Yurt, AİBÜ Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, Uygulamalı Bilimler YO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Feridun Kaya, Yüksekokul Sekreteri Seyit Oral, ilçedeki daire amirleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Elginkan Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Murat Özen, Gerede Meslek Yüksekokulu’nda yaptığı sunumda, vakfın amaçları ile ‘ücretsiz kurslar, seminerler ve uzaktan eğitim’ hakkında bilgi verdi.

Şu ana kadar 51 bin 798 öğrenciye ücretsiz eğitim verdiklerini ve bakanlık onaylı eğitime ağırlık verdiklerini ifade eden Özen, kurs, seminer ve uzaktan eğitim programlarına katılmak isteyenlerin başvuru ve kayıtlarını www.boluelginkanvakfi.org.tr adresinden yapabileceklerini bildirdi.

Önceki İçerikAİBÜ’de Futbol Turnuvası Düzenlendi
    Sonraki İçerik“Peygamberimizi Anmak Değil, Anlamak Önemli”