Education Source Veri Tabanı Online Kullanıcı Eğitimi

Değerli Kullanıcılarımız,

Eğitim Bilimleri alanında abonelik sağladığımız Education Source veri tabanına yönelik kullanıcı eğitimi düzenlenecektir.
    Eğitim Fakülteleri için özel olarak tasarlanan Education Source veri tabanı, dünyanın en prestijli ve hakemli eğitim dergileri koleksiyonunu sunan, eğitim fakültelerindeki tüm araştırmacılar için birincil danışma kaynağıdır. Arşiv kapsamı 1880’lere kadar uzanan bu eşsiz veri tabanı binlerce dergiye tam metin erişim sağlamaktadır.

Tarih: 10.02.2021
    Saat: 11:00 – 12:00
    Eğitmen: Uğurcan Özkan

Webinar bağlantı adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz. WebEx uygulaması üzerinden mobil cihazlarınızdan da webinarı dinleyebilirsiniz.

Veri Tabanı İçeriği:

2.000+ tam metin akademik dergi (Örnekler: Educational Leadership, Child Development, Education Digest , eLearning and Software for Education , American Journal of Educational Studies, American Journal on Intellectual and Developmental Disabilities, Education Today)
    530+ tam metin kitap ve monograf
    2.500+ eğitim ile ilgili konferans bildirisi
    ERIC’te indekslenen 900’e yakın tam metin dergi,
    Türkiye kaynaklı eğitim bilimleri dergileri ve daha birçok kaynak

Hem bu kaynaklara nasıl erişebileceğinizi, hem de arama ve dergi hatırlatmaları, otomatik olarak kaynakça oluşturma gibi özellikler ile nasıl zaman kazanacağınızı görmek için webinara davetlisiniz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Önceki İçerikTÜBİTAK 1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı TR42 Bölgesi Bilgilendirme Semineri
    Sonraki İçerikReel Sektör Destekleri ve İşletme Geliştirme Bilgilendirme Semineri (Webinar)