Dr. Mesut Kalaycıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde dün vefat eden İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mesut Kalaycıoğlu, sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Sabah saatlerinde Tıp Fakültesi hastanesi morgundan alınan Kalaycıoğlu’nun naaşı önce aile evine getirildi. Kalaycıoğlu için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından, ailesi, yakınları ve sevenlerinden helallik alındı. Merhum Mesut Kalaycıoğlu’nun naaşı, daha sonra cenaze namazı için Kalıcı Konutlar Camii’ne getirildi.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektör Vekili Prof.Dr.Süleyman Mollaibrahimoğlu, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal, Vakıf Yönetim Kurulu ve mütevelli heyet üyeleri, AİBÜ Akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan Cenaze namazının ardından merhum Kalaycıoğlu, Alapagut Bey Mezarlığına, dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Önceki İçerikMollaibrahimoğlu, SGK İl Yönetimini Ağırladı
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrenci Konseyi’nden Mollaibrahimoğlu’na Ziyaret