Dönem İçi ve Dönem Sonu Not Girişleri Hakkında Önemli Duyuru

Üniversitemizde dönem içi etkinlikler kapsamında yapılacak sınavlar ile başarı notunun oluşumuna ilişkin tanımlamaların,  otomasyon sistemine girilmesi 05 Aralık 2014 tarihinde sona ermiştir.

Bu kapsama girmeyen ve nihai not girişi yapılacak (S, U, P Notu verilecek) derslerin yarın (09/12/2014, Salı) Saat:17:00’ye kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirilmesi gerekmektedir. Tanımlanmış olan dönem içi notların sistem üzerinden girişi ise 11/12/2014, Perşembe gününde itibaren yapılabilecektir.

Ayrıca, dönem içi etkinliklerin tanımlanma süreci ve not girişleri süreçleri hakkında tereddütlere meydan verilmemesi amacıyla yapılacak işlemlere ilişkin tarihler aşağıya çıkarılmıştır.

Tüm akademik personelimize önemle duyurulur.

AİBÜ Rektörlüğü

Tanımlanan dönem içi etkinlik notlarının sisteme girişi                       : 11-26 Aralık 2014

Dönem sonu sınav notlarının sisteme girişi için son gün                    : 14 Ocak   2015

Bütünleme sınav notlarının sisteme girişi için son gün                       : 26 Ocak   2015