Doç. Dr. Mustafa NURSOY Hocamıza Veda Yemeği

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Nursoy hocamızın emekli olması nedeniyle Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe,  Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ömer Zorba, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Gerede Meslek Yüksekokulu başta olmak üzere, üniversitemiz öğretim üyeleri ve idari personeli katıldı.

Nursoy’a üniversitemize yapmış olduğu hizmetler için anı plaketi takdim edildi.

Değerli Hocamız, Doç.Dr. Mustafa Nursoy’a şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyoruz.

Önceki İçerikBasketbol Erkeklerde, Mühendislik-Mimarlık; Bayanlarda Eğitim Şampiyon
    Sonraki İçerik“Özümüzü Kaybetmeden Dünyadaki Değişim ve Gelişimi Takip Etmeliyiz”