Diş Hekimliği Fakültesi’nde Makale Yazım Çalıştayı Düzenlendi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Makale Yazım Çalıştayı gerçekleştirildi.

2 gün sürecek çalıştayın açılışını, Rektör ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile uzun yıllardır yurt içi ve yurt dışında öğretim elemanlarına makale yazım kursları veren Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Şahin yaptı.

Prof. Dr. Bünyamin Şahin, çalıştay konularıyla ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Türkiye’de bilimsel makalelerin yayın kalitesini artırmak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Prof. Dr. Şahin, en büyük sorunun makalelerin atıf almaması ve e-indeks olduğunu vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ise, üniversitemizin akademisyenlerimizin çalışmaları ve gayretleriyle gelişerek üniversiteler arası sıralamalarda üst sıralarda yer alacağını söyledi.

Üniversitelerin 3 misyonu olduğunu hatırlatan Rektör Alişarlı, bu görevler arasında Ar-Ge ve makale yayını kısmının eksik kaldığına dikkati çekerek, “Bu kısmı inşallah bu çalıştayla tamamlamış olacağız. Hocalarımız bu alanda oldukça iyi. Bünyamin Şahin hocam, Tufan Mert hocam, Aydın Him hocam, yine Oya Kalaycıoğlu, Mustafa Yaman ve İdris Türel hocalarımız katkı sağlayacaklar. Yani iyi bir ekiple dolu dolu 2 gün geçireceksiniz. Çalıştayı verimli bir şekilde geçirmeye gayret edin. Hepinize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Önceki İçerik2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni
    Sonraki İçerikAnneler Üniversitede Eğitim Programı Başladı