Değerli Öğrencilerimiz ve Personelimiz, Covid-19 Aşımızı Olalım!

Değerli Öğrencilerimiz ve Personelimiz,

Bilindiği gibi, Covid-19 pandemisinden korunmak için virüsün normal nefesle kat edebileceği menzili; sosyal mesafe olarak kabul ettik, nefesle ağız ve burnumuzdan virüsün girip çıkmasını azaltmak için maske kullanıyoruz, temasla bulaşmayı azaltmak için kalabalık ortamlardaki eşyaları temas sonrası elimizi yıkıyoruz ve dezenfektan uyguluyoruz.

Kısıtlılık tedbirleri gereğince de yüz yüze eğitime bir süre ara vermek zorunda kaldık. Şimdi ise 15 yaş üstü tüm bireylerin aşılanmaya başlanması sonrası, Eylül 2021’den itibaren yüz yüze eğitime geçilmesi planlamaktadır. Aşılanma sonrası bağışıklığın bir süre alması nedeniyle, tüm öğrencilerimizin eğitimlerinin ve personelimizin çalışmalarının aksamaması için bulunan ilk fırsatta aşılanma programına başlanması ve eksik dozların tamamlanması büyük önem arz etmektedir. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında bir arada eğitim yapmak üzere kampüslerimizde öğrencilerimizle buluşmayı diliyoruz.

Önceki İçerikMalazgirt Zaferi’nin 950. Yıl Dönümü Mesajı
    Sonraki İçerikKurallar Değişmedi; Aşını Ol, Maskeni Tak, Mesafeye Dikkat Et!