Covid 19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri 2020

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama Ve Araştırma Merkezi Covid 19’Lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri 2020

Tarih / Saat Konferans  İçerik
27 Mayıs 2020 / Saat: 20:00 Başarılı Bir Kariyer Yolculuğu

Prof. Dr. Arzu İlçe

Kariyer Planlama Ve Mezun İzleme Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü

Kariyer planlaması, iş yaşamında başarılı olmamızı sağlayacak yolların belirlenmesidir. Mesleğinizin gerektirdiği beceri ve yetkinlikleri edinebilir; gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler belirleyebilirsiniz. Hedeflerinizi belirleyip,  sabırla kendinizi geliştirdiğiniz takdir de kesinlikle iyi bir kariyer sahibi olabileceğinizle ilgili hatırlatıcılar sunulacaktır.
27 Mayıs 2020 / Saat: 20:30

Mındfulness

Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hemşireliği Anbilim Dalı

Bilinçli veya yargısız farkındalık olarak Türkçeleştirilen mindfulness ve uygulamaları hakkında deneyim sahibi olmanızı hedefleyen bu konferansa, otomatik pilottan çıkıp gerçekten yaşadığını hissetmeye, kendiyle bağlantı kurmaya, geçmiş veya gelecek endişesi yerine enerjisini şimdiki zamana odaklamaya, aklıyla duygularını birleştirerek kararlar vermeye ve bu konuda sohbet etmeye niyetlenen sevgili öğrencilerimizi davet ediyorum.

03 Haziran 2020 / Saat: 20:00

Etkin Çalışma Ve Öğrenme: Mutlu Bir Yaşamın Anahtarlarına Ulaşma

Prof.Dr. Hamit Coşkun

Psikoloji Bölümü

Bu konferans kapsamında verimli öğrenmede motivasyon, sosyal ve fiziksel ortamın etkileri anlatılacaktır. Öğrenmede yapılan düşünce hataları veya yanlılıkları üzerinde durulacaktır. Birçok bilim insanına göre çalışma hoşlanılmayan itici bir durumdur. Bu durumdan kaçmak için ne tür gerekçeler veya düşünce örüntüleri oluşturduğumuz bu konferansın konusudur. Çalışan insanların özelliklerini de bu konferansta yer almaktadır. Aile ve sosyal çevrenin bu çalışmada rolü geniş olarak irdelenecektir. Literatürden yeni çalışmalar ve yeni tekniklerin etkileri dinleyicilere sunulacaktır.

Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan Kampüsteki Sokak Hayvanlarına Destek
Sonraki İçerikBAİBÜ’nün Akademik Çalışmaları Uluslararası Alanda