Çocuk Edebiyatının Usta İsmi Çocuklarla Buluştu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) düzenlenen ve çocuk edebiyatının usta yazarı Sevim Ak’ın katıldığı söyleşiyi, Bolu 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu öğrencisi 250 çocuk ilgiyle dinledi. 30’u aşkın çocuk öyküsünün yazarı Ak, küçük öğrencilerin özellikle ‘Nasıl böyle güzel kitaplar yazabiliyorsunuz?’ sorularıyla karşılaştı. Sevim Ak, söyleşinin sonunda kitaplarını imzaladı.

Danışmanlığını Okutman Metin Akyüz’ün yaptığı AİBÜ Yaratıcı Drama Topluluğu tarafından İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde çocuk edebiyatı üzerine söyleşi düzenlendi. Danışmanlığını Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik’in yaptığı Güzel Sanatlar Topluluğu ise Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Bolu 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu öğrencilerini söyleşiye davet etti. Öğretmenleri Duygu Çakmak ve Sezgin Koçyiğit ile birlikte Üniversitemize gelen 250 öğrenci, kitaplarını severek okudukları Sevim Ak’ı yakından tanıma fırsatı buldular.

Önceki İçerikSportif Başarılar, Güreş’te de Devam Etti
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı