BTSO Genç Girişimciler Heyetinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Genç Girişimciler İcra Kurulu’nun yeni yönetim heyeti, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İBUZEM) Müdürü ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nuh Yavuzalp de katıldı.

Ziyarette, imzalanması planlanan protokol kapsamında, uzaktan eğitim ile mesleki yabancı dil eğitimi verilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Eğitimlerin, İBUZEM’in teknik alt yapı olanakları ile Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenlerinin katkılarıyla yapılması planlanıyor. Hafta içi uzaktan eğitim, hafta sonu ise örgün eğitim verilmesi hedefleniyor.

Önceki İçerikProf. Dr. Mustafa Avcı: “Toplum Olarak Kötülüklere Tepki Vermeliyiz”
    Sonraki İçerik“Gerede-Bolu-Düzce Üzerinden Geçecek Yüksek Hızlı Tren Güzergahı, Kuzey Anadolu Fay Hattının Verebileceği Zararı En Aza İndirecek”