Bolu Valisi Aydın Baruş, AİBÜ Mengen Kampüsünü Ziyaret Etti

Bolu Valisi Aydın Baruş, Mengen’e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mengen Meslek Yüksekokulu’nu da ziyaret etti. Baruş, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’un yanı sıra Bolu ve Mengen protokolüyle birlikte uygulama mutfaklarını dolaştı ve öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette, Mengen Kaymakamı Yavuz Akyol, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahmi Yücel, Mengen MYO Müdürü Doç. Dr. Nihal Doğan, GENTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kahraman ile il müdürleri ve öğretim elemanları da yer aldı.

Ziyarette, Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Selami Kurtoğlu tarafından Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’a eğitime sağladığı katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi. Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Mengen Kaymakamı Yavuz Akyol ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut tarafından önümüzdeki günlerde Mengen MYO’da düzenlenecek 1. Ulusal Aşçılık Kampı’nın esaslarının belirlenmesine yönelik bir protokol imzalandı.

Önceki İçerikRektör Coşkun’a STK’lardan Destek Ziyareti
    Sonraki İçerikIV. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu