Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Mollaibrahimoğlu’na Ziyaret

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Türker Ateş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

BTSO Başkanı Ateş, AİBÜ Rektör Vekili Mollaibrahimoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Ateş, “Bolu’nun gelişmesi adına Üniversitemiz ile sanayicimizi daha yakın ve teknik işbirliği içinde olmak için her projeye açığız. Bu tanışma ziyareti oldu, sonrasında bir araya gelip taleplerimizi iletmek istiyoruz. Yeni görevinizin Bolu’ya ve Üniversitemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
    AİBÜ Rektör Vekili Mollaibrahimoğlu BTSO Başkanı Ateş ve Heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek “Sanayici ve iş adamlarımız ülkemizin gelişmesi adına büyük katma değer oluşturmaktadır. Bolu, iki büyükşehir arasında özel bir noktada, Bolu’nun bu konumunu gelişme noktasında avantaja çevirmek için, üniversite olarak teknik imkanlarımız ve akademik gücümüzle her türlü katkıya ve işbirliğine hazırız” dedi.

Önceki İçerikKAMUOYUNA DUYURU
    Sonraki İçerikHücre Kültürü Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi