Bolu Teknik Bilimler MYO’dan Kariyer Günleri…

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Kariyer Günleri düzenledi. Kariyer Günleri kapsamında öğrenciler, Narven Genel Müdürü Serdar Yıldız ile bir araya geldi. Yıldız, öğrencilere “Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışın, asla vazgeçmeyin ve kendinize her zaman güvenin” tavsiyesinde bulundu.

Bolu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kariyer Günleri, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Özyurt’un açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Özyurt, öğrencilerimizin eğlenceli vakit geçirerek mesleki kariyer hakkında bilgi sahibi olmalarını amaçladıklarını söyledi.

Meslek yaşamını, sohbet havasında etkileşimli şekilde öğrencilerle paylaşan Serdar Yıldız, kişinin kendine saygısı ve öz güveninin önemine değindi. İş hayatında nasıl başarılı olunur? sorusunun cevabını kendi kariyerinden örnekler vererek anlatan Yıldız, yönetici pozisyonunda kariyer basamaklarını tırmanmaya başlamadan önce 14 şirket kurduğunu ve bu şirketlerden ikisinin iflas ettiğini anlattı. Yıldız, hedefler belirleyip bu doğrultuda çalışmanın, başarısızlık durumunda asla vazgeçmemenin ve kendine güven ve saygının önemine işaret etti.

Konferansın ardından Prof. Dr. Uğur Alpagut, Kemal Bilsel Sarısözen ve Hivda Canpolat tarafından konser verildi. 2003 yılında Prof. Dr. Uğur Alpagut ve Kemal Bilsel Sarısözen tarafından üniversitemizde kurulan ve bugüne kadar 19 ülkede sahne alan Anadolu Güneşi’nin konseri beğeniyle dinlendi. Kariyer Günleri’nin sonunda Prof. Dr. Ömer Özyurt tarafından tüm katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Önceki İçerikŞampiyon Sporcular Deneyimlerini BESYO Öğrencileri ile Paylaştılar
    Sonraki İçerik6 Büyük Türk Şairinin Ele Alındığı Sözün Ustaları Etkinliği Tamamlandı