Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve AK Parti Heyeti, AİBÜ’yü Ziyaret Etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ziyaret etti.

AK Parti heyetini Rektörlük makamında ağırlayan Prof.Dr.Hayri Coşkun,  7 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek, “Üniversitede çok hızlı bir büyüme gerçekleşti. Bu büyüme iyi bir planlama ile ortaya kondu. İzzet Baysal’ın emaneti olan üniversitemizi daha ileri noktalara taşınmasını el birliği ile yapacağız. Bütçemiz  2010’da 69 Milyon TL idi. Bugün bu rakam 152 milyon TL. Hükümetimizin her alandaki başarılarına ilaveten yükseköğretime verdiği katkı çok büyük değer taşıyor. Bolu ve Üniversite olarak bu desteği yakinen hissettik. Bu büyük destekten dolayı gerek hükümetimiz ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz” diyerek seçimlerde Ali Ercoşkun’a başarılar diledi.

“ÜNİVERSİTENİN DAHA DA GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyarette, Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Abant İzzet Baysal Üniversitesinin gelişimi için her alanda çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade ederken; AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, AİBÜ’ye sahip çıkıp destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Heyeti görüşmenin ardından Rektörlük personelini odalarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Önceki İçerikYrd. Doç. Dr. Sıddık ÇALIK’ın Koleksiyonundan Birinci Dünya Savaşı Sergisi
    Sonraki İçerikKutlu Doğum Haftasında Sevgili Peygamberimiz Dualarla Yâd Edildi