Bolu Kent Konseyi’nden Rektör Coşkun’a Ziyaret…

Bolu Kent Konseyi Başkanı Nadir Garipoğlu, konseyin üst düzey üyeleri ile birlikte Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, her yıl Mayıs ayında Üniversitemizin kurucusu merhum İzzet Baysal adına düzenlenen ‘İzzet Baysal Şükran Günleri’ kapsamında bu yıl gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Bolu Kent Konseyi Başkanı Nadir Garipoğlu, Genel Sekreter Sema Bostancı ile Yürütme Kurulu Üyeleri Şevket Çatladı, Turgut Kalaycıoğlu, Mehmet Özbey, Hacer Aşık ve Harun Yıldız, Rektör Coşkun’a nezaket ziyaretinde bulundular ve İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında yapılması düşünülen etkinlikleri ele aldılar.

Önceki İçerikBilgi İşlem Daire Başkanlığı Duyurusu
    Sonraki İçerikPanel:Helal Kesim, Helal Sertifikalandırma