Bolu Kent Konseyi’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda yapılan Genel Kurul seçimleriyle yönetimi yeniden şekillenen Bolu Kent Konseyi, Başkan ve Yürütme Kurulu Üyeleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Konsey Başkanı Haşim Ulusoy, Genel Sekreter Zuhal Toker Işın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Temsilcisi Prof. Dr. Arzu İlçe, İzzet Baysal Vakfı Temsilcisi Kemal Sert, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Temsilcisi Ahmet Yoltaş, Merkez Mahalleleri Muhtarları Derneği Temsilcisi Enver Tunç, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Temsilcisi Mustafa Namdar, Türk Ocağı Bolu Şube Temsilcisi Muharrem Demirel, Arama ve Kurtarma Derneği Temsilcisi Gönül Aykan ve İyi Parti Temsilcisi Mihriban Yerlikaya katıldı.

Ziyarette üniversite-kent bütünleşmesi için yapılan ve yapılacak faaliyetler değerlendirildi. Rektör Alişarlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ulusoy ve Üyelere teşekkür etti.

Önceki İçerikTRT Akademi BAİBÜ’de
    Sonraki İçerikTRT FM Frekans Programı, BAİBÜ’den Canlı Yayınlandı