Bolu İl Defterdarlığı ve Gaziler Derneği, Rektör Coşkun’u Ziyaret Etti

Bolu İl Defterdarı Zekai Dede ile Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sami Yıldız, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’u makamında ziyaret ettiler.

İlk olarak Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sami Yıldız, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ziyaret etti. 27 Eylül Cuma günü gerçekleşen ziyarette Yıldız, Prof. Dr. Coşkun’a derneğin plaketini takdim etti.

Rektör Coşkun, bugün ise (30 Eylül Pazartesi) Bolu İl Defterdarı Zekai Dede’yi ağırladı. Bolu İl Defterdarlığı’na atanan Zekai Dede, Rektör Coşkun’a iade-i ziyarette bulundu.

Önceki İçerikAİBÜ’de Yeni Öğrenciler Eğitimlerine Üniversite ve Bolu’yu Tanıyarak Başladı
    Sonraki İçerikAİBÜ ve Gerede Belediyesi, ‘Uluslararası Gerede Sempozyumu’ Düzenliyor