Bolu İHH Başkanı Sarımsakçı’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bolu İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Fethi Sarımsakçı ve Başkan Yardımcısı Sabri Türk, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Alişarlı, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Türkiye’den dünyaya uzanan hayır köprüsü vizyonuna vurgu yaparak, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış tüm insanlara, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın yardım elini uzattığını söyledi.

İHH Arama Kurtarma, Deprem Tatbikatı Yapacak

Başkan Sarımsakçı, kısa bir süre önce kurulan İHH Bolu Arama Kurtarma Ekiplerinin gerekli eğitimlerini ve donanımlarını sağladığını, bu şekilde AFAD’ın akredite arama kurtarma kuruluşları arasına girdiğini ifade ederek, İHH Arama Kurtarma Birimi ve AFAD işbirliğinde Üniversitede bulunan öğrenci yurtlarında deprem tatbikatı yaparak olası afetler için öğrencileri bilinçlendirmek istediklerini ifade etti.

Rektör Alişarlı, İHH ile yardım faaliyetleri başta olmak üzere bir çok konuda işbirliği yapabileceklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı, Sarımsakçı ve Türk’e teşekkür etti.

Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan Kıbrıs Gazisi Mehmet Akpınar’a Geçmiş Olsun Ziyareti
    Sonraki İçerikBAİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Etkinlikleri Başladı