Bolu Gelincik Hanımeli Üyelerinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

2020 yılında Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kuruluşu onaylanan ve Bolu’nun Demirciler Köyü’nde kadın emeğiyle ürettikleri yöresel ve organik gıdaları sofralarımıza taşıyan Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Emine Özdoğan, Başkan Yardımcısı Seda Özkan ve Demirciler Köyü Muhtarı Mehmet Baran, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette; kooperatif çatısı altında kadın eliyle üretilen organik ürünlerin çeşidinin, veriminin ve kalitesinin artırılmasına yönelik Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile yapılabilecek çalışmalar ve akademik destek hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette ayrıca, Gelincik Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) desteğiyle gerçekleştirdiği “Kadının Emeği, Birliğin Temeli” projesinin içeriği hakkında görüşüldü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, yöresel ve organik ürünleri sofralarımıza taşıyan ve kadın emeğini güçlendiren her türlü proje ve çalışmayı destekleyeceklerini vurgulayarak, konuklarına teşekkür etti ve başarılar diledi.

Kooperatif Başkanı Emine Özdoğan, Rektör Alişarlı’ya, Bolu Gelincik Hanımeli yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye takdim etti.

Önceki İçerikBAİBÜ ve AFAD Arasında İmzalanan Afet Eğitimi Protokolü Kapsamında Eğitimler Başladı
    Sonraki İçerikMimarlık Bölümü Öğrencilerimizin Projesine Rönesans Holding’den Ödül