Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Bektaş’tan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ahmet Bektaş, bir süre önce kendisini ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Alişarlı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretinden dolayı Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’a teşekkür etti.

Önceki İçerikRektör Alişarlı, Hukuk Fakültesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı ve Başsavcı Bektaş, Gerede Kaymakamı Ayhan ve Başsavcı Yazgan Yavuz’u Ziyaret Etti