Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Üniversitemize Veda Ziyaretinde Bulundu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, veda ziyaretleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarete; Başkan Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra Emine Davarcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Necip Çarıkcı ve Haluk İnceler katıldı. Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Ayaz, Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ve Prof. Dr. Mustafa Yaman, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz ile Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aydın Him de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “15 yıllık icraat döneminde, Bolu’da bir şehircilik değişim, dönüşüm yapmak üzere göreve başladık. Bolu’nun turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacağını ilk defa söyledik ve bu hedefleri yakalamak için yoğun bir çalışma yaptık. Bu süre esnasında, üniversitemizle birlikte birçok çalışmamız oldu. Şahsınızda tüm üniversite çalışanlarına teşekkür ediyor, yeni dönemin hem üniversite hem de Bolu açısından hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ise, “Rektör olarak göreve başladıktan sonra Başkanımla ilk görüşmemizde bana ilk cümlesi şu olmuştu: ‘Hocam, Bolu’ya alıştığınız zaman bırakamazsınız. Kendisinden Allah razı olsun. Ne zaman kendisine başvursak tüm isteklerimizi hızlı bir şekilde yerine getirdi. Görev yaptığımız süre içinde bize de ağabeylik yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine minnettarız ve her zaman şükranla anacağız. Biz bu ziyareti bir veda görüşmesi olarak kabul etmiyoruz. Bizler kendilerinin görüşlerinden her zaman yararlanacağız ve bu konuda başkanımızın yanımızda olacağını biliyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem, kendisi ve Bolu için hayırlı olur. Nazik ziyareti için ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyarette Başkan Yılmaz, Rektör Alişarlı’ya filografi ile yapılmış bir Türk bayrağı hediye ederken, Rektör Alişarlı da kendisine Üniversitemizin logosunun yer aldığı çini tabak hediye etti.

Önceki İçerikTurizm Fakültesinin İstihdam ve Kariyer Günlerine Büyük İlgi
    Sonraki İçerikProf. Dr. Mustafa Kara, BAİBÜ’de Tasavvuf’u Anlattı