Bolu Bağışçılar Vakfı Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Abak, Başkan Yardımcısı Ahmet Özmen ve Genel Sekreter Öznur Akkaya, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaret kapsamında, Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Nahit Abak, vakfın Bolu’da sürdürdüğü projeler hakkında Rektör Alişarlı’ya bilgi verdi vakıf ile üniversite arasında yapılabilecek iş birliği ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Nahit Abak, girişimcilik ve inovasyon fikrinin benimsenmesi için destekleri projeler ile, genç girişimcilerin farklı üretim fikirlerini ve Üniversitenin Ar-Ge konusundaki deneyimlerini mevcut sektörlerin geliştirilmesi ya da Bolu’ya yeni sektörleri çekerek Bolu’daki istihdamı artırmayı planladıklarını ifade etti.

Bolu Bağışçılar Vakfı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, Bolu’nun gelişimi için yapılacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı Abak ve heyetine teşekkür etti.

Önceki İçerikTurizm İşletmeciliğinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve İşe Alım Süreci / WEBİNAR
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Fahri Tuna’nın Annesinin Vefatı)