Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Nevruz Programı Düzenlendi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Türk Dünyası Topluluğu tarafından Nevruz kutlama programı düzenlendi.

BAİBÜ Kültür Merkezi önünde gerçekleşen etkinlikte ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene öğrencilerin yanı sıra BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, İbrahim Doğan, Bolu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, BAİBÜ personeli ve öğrenci toplulukları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Kent Konseyi üyeleri ile birlikte Nevruz’un ülkemize, milletimize ve coğrafyamıza hayırlar getirmesi dileğiyle örs üzerinde demir dövdü.

Nevruz kutlamaları, müzik dinletisi ve yakılan Nevruz ateşinin üzerinden atlanması ile sona erdi.

Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan Öğrencilerimize Teşekkür Mesajı
    Sonraki İçerikAşk ve Neva / Türk Sanat Müziği Konseri