Bolpati’den Minik Dostlarımıza Kedi Evi

Üniversite yerleşkemizde yaşayan can dostlarımızın beslenme ve barınmaları için çalışmalar yapan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Bolpati Öğrenci Topluluğu üyeleri, kedi dostlarımız için monte ettikleri 16 kapılı ahşap evi, Hayreddin Tokadi Öğrenci Yurdu çevresindeki uygun bir alana yerleştirdiler.

Hayvansever öğrenciler, minik patilerin yazın sıcaktan, kışın kar ve soğuktan korunmalarına yardımcı olmak için 16 kapılı ahşap kedi evinin montajını yaptılar. Kedi evini, Hayreddin Tokadi Öğrenci Yurdu civarında uygun bir alana yerleştiren öğrenciler, üniversitemizde görev yapan tüm personeli ve öğrencilerimizi, minik dostlarımız için mama ve su desteği vermeye davet ettiler.

Önceki İçerikBAİBÜ’nün Kariyer Projesine MARKA’dan Teknik Destek
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Ankara Üniversitesi Mezunu Veteriner Hekimler Toplantısına Katıldı