BOGİAD, Üniversitemizde Kariyer Günleri Düzenledi

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD) tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde Kariyer Günleri düzenlendi. Programa, finans sektörüne uzun yıllardır emek veren iki önemli isim Hikmet Baydar ve Mehmet Ali Günay konuk oldu.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salondaki programa, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman, Bolu Belediye Başkan Adayları Fatih Metin ve Tanju Özcan, il müdürleri, siyasi parti mensupları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ve öğrenciler katıldı.

BOGİAD Başkanı Okan Kayışoğlu yaptığı açılış konuşmasında Kariyer Günleri etkinliğinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile programa konuk olan iki duayen isme teşekkür etti. Bolu Genç İşadamları olarak genç girişimcilere destek vermeyi sürdüreceklerini vurgulayan Kayışoğlu, konuşmasını merhum İzzet Baysal’ın ‘İşini iyi yapmaya vakit ayır, iyi iş kişiyi kendine saygın yapar’ öğüdüyle tamamladı.

Bolu Belediye Başkan Adayları Fatih Metin ve Tanju Özcan da selamlama konuşması yaptılar.

3. Göz Danışmanlık CEO’ları Mehmet Ali Günay ile Hürriyet Gazetesi Ekonomi Yazarı da olan Hikmet Baydar, öğrenciler ve iş adamlarıyla bir araya geldiler. Şirketler Kredibilitesini Artırmak İçin Ne Yapmalı? başlıklı sunum gerçekleştiren Mehmet Ali Günay, bankacılık mesleği ile ilgili öğrencilere kısaca bilgiler de verdi.

Makroekonomik Gelişmelerin Şirketler Üzerindeki Etkisi ve Alınması Gereken Tedbirler konusunda sunum yapan Hikmet Baydar ise, sektörde öğrencilerin karşılaşabileceği durumlar hakkında bilgiler verdi. Hikmet Baydar, özetle “Genellikle ön yargılarından arınmış, olayları daha geniş perspektiften inceleyen kişiler şirketlerde çok başarılı oluyorlar.” açıklamalarında bulundu.

Kariyer Günleri, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikAraştırma Görevlisi İsmail Hakkı Çatlak ‘ın Annesi Vefat Etmiştir
    Sonraki İçerik5 Mart İzzet Baysal’ı Anma Programı