Bilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi Duyurusu

Üniversitemiz tüm birimlerinin dikkatine: Fakülteler, Enstitüler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları, Araştırma Merkezleri ve Rektörlüğe bağlı diğer birimler;

Üniversitemiz bünyesine bağlı Bilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezimizde, daha önce 10-11-12 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacağını duyurduğumuz, cihaz ve olanakların tanıtım toplantılarının, değerli hocalarımızın yoğun taleplerinden dolayı 15 Haziran 2015 Pazartesi günü yapılması planlanmıştır.
    Tanıtım toplantılarına katılım için yapılacak başvurular 11 Haziran 2015 Perşembe gününe kadar devam edecektir. Katılımcıların betum@ibu.edu.tr e-posta adresine, Fakülte-Bölüm-Unvan-Telefon bilgilerini içeren bir e-posta göndererek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Tüm dekanlarımız, Bölüm Başkanlarımız, Anabilim dalı Başkanlarımız, Öğretim Üyelerimiz, Öğretim Görevlilerimiz, Uzmanlarımız, Araştırma Görevlilerimiz ile ilgi duyabilecek doktora ve yüksek lisans öğrencilerimiz programımıza davetlidirler.
    Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

BETUM – Bilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Önceki İçerikAİBÜ’lü Hemşireler Göreve Hazır…
    Sonraki İçerikÖğretim Elemanı Giriş Sınav Sonuçları