SKS Daire Başkanlığı ve Spor Koordinatörlüğü’nden, 15 Temmuz Şehitlerimizin Anısına Spor Turnuvası

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) 15 Temmuz şehitlerimizi unutmuyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Spor Koordinatörlüğü tarafından önümüzdeki günlerde düzenlenecek iki turnuva, Şehit Fatih Kalu ve Şehit Ozan Özen adına yapılacak.

21 Kasım-27 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenecek voleybol turnuvası, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara Beştepe’de şehit düşen Gerede MYO Bilgisayar Programcılığı öğrencimiz Fatih Kalu’nun anısına düzenlenecek.

21 Kasım-15 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak salon futbolu turnuvası ise, İstanbul’da şehit düşen Bolulu polis memuru Ozan Özen anısına gerçekleştirilecek.

Düzenlenecek olan turnuvaların fikstürleri aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

ŞEHİT FATİH KALU VOLEYBOL TURNUVASI MÜSABAKA FİKSTÜRLERİ

ŞEHİT OZAN ÖZEN FUTSAL TURNUVASI FİKSTÜRÜ

Önceki İçerikWashington State Üniversitesi’nden Prof. Dr. Canovas, AİBÜ’de Seminer Verdi
    Sonraki İçerikMilli Radyasyon Dedektörü Sensörlerinin Üretimine MARKA’dan Büyük Destek