Başarılı Lise Öğrencilerine İzzet Baysal Vakfından Ödül

İzzet Baysal Vakfının geleneksel ödül töreni gerçekleştirildi. Orta öğretim kurumlarındaki okul birincilerine çeşitli ödüllerin verildiği tören, vakfın 10 Mayıs’ta Mimar İzzet Baysal Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde açılan son eseri Mebrure-İlhan Bağışgil Spor Salonunda yapıldı. Törende, Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi’ni birincilikle bitiren görme engelli öğrenci Merve Erten de ödül aldı.
    Törene, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’un yanı sıra Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Ömer Eru, il müdürleri, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan İzzet Baysal Vakfı Sekreteri ve Eğitim Koordinatörü Mustafa Yaman, bu yıl 27’ncisini düzenledikleri törende ödül almaya hak kazanan öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.
    İzzet Baysal Vakfının yaptırdığı eserler hakkında bilgi veren Yaman, “Bu eserlerle birlikte İzzet Baysal Vakfının eser sayısı 138’e ulaşacak, 2014 yılı sonu itibariyle de bugüne kadar yaptığımız yatırımlar 400 milyonu bulacaktır. İzzet Baysal, kurduğu vakıfla Bolu’ya ve Türkiye’ye örnek olmuştur. Sağlığında tüm mal varlığını vakfa vermiştir. Aile fertlerinden sonra da vakfı Bolululara emanet etmiştir. Bu vakıf kıyamete kadar insanlara hizmet etmeye devam edecektir. Kendisiyle ne kadar övünsek azdır. Minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” diye konuştu.
    Törende, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal’ın mesajı da okundu. Daha sonra Bolu ve ilçelerinde eğitim gören 57 lise birincisine takdir belgesi, bronz madalyon, Nutuk ve İzzet Baysal Vakfı kitapları ile Türk Bayrağı protokol üyeleri tarafından verildi.

Önceki İçerikBilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi Analiz Fiyat Listesi
    Sonraki İçerikÖSYM Tarafından Yerleştirmesi Yapılan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Duyurusu