BAİBÜ’nün Kariyer Projesine MARKA’dan Teknik Destek

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arzu İlçe ve ekibi tarafından hazırlanan “Başarılı Bir Geleceğe Atılan Adımda Kariyer Planlama Danışmanlığı” projesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) teknik destek almaya hak kazandı.

MARKA’nın 2021 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Ocak-Şubat döneminde yapılan birçok başvuru arasından desteklenmeye değer bulunan projeyle, Üniversitemiz Kariyer Koordinatörlerinin, Kariyer Merkezi çalışanlarının ve Kariyer Planlama dersi veren akademisyenlerin kariyer danışmanlığı becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

80 saat olacak danışmanlık programından 85 katılımcının faydalanması planlanıyor. Proje kapsamında, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Düzce’nin olduğu TR-42 Bölgesi üniversitelerinin Kariyer Merkezi akademisyenleri ve çalışanları da danışmanlık programına davet edilecekler.

Önceki İçerikBAİBÜ 2020 Yılı İdare Faaliyet Raporu
    Sonraki İçerikBolpati’den Minik Dostlarımıza Kedi Evi