BAİBÜ’den Misafir Sağlık Çalışanlarına Hediye ve Teşekkür

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü, Sosyal Tesislerde misafir edilen sağlık çalışanlarının konforunun sağlanması adına sabah ve akşam çorba ikramı yanında, BAİBÜ logosu bulunan porselen tabak ve kupa hediye etti.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, resmî kurumların sosyal tesisleri sağlık çalışanlarına tahsis edilmişti. Bu kapsamda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Tesisleri de Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli, çoğunluğunu hemşirelerin oluşturduğu 50 kişiyi misafir ediyor.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü, misafir sağlıkçıların her türlü konforunun sağlanması adına sabah ve öğle çorba servisi yanında, üzerinde BAİBÜ logosu bulunan porselen tabak ve kupa hediye etti.

Rektör Alişarlı’nın sağlık çalışanlarına teşekkür mesajını içeren imzalı bir kart da hediyelerin yanında verildi. Alişarlı mesajında;

“Değerli sağlık çalışanlarımız; tüm dünyada etkisini sürdüren salgın neticesinde zor bir dönemden geçmekteyiz. Sizler kendi sağlıklarınız uğruna, hayat kurtarmak için aileniz ve tüm sosyal imkânlardan feragat ederek gece gündüz özveriyle çalışmaktasınız. Her birinize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağlık çalışanlarımıza tahsis ettiğimiz BAİBÜ Sosyal Tesislerimizde sizlerin konforu için elimizden geleni yapmaktayız. Bu kapsamda BAİBÜ Rektörlüğü olarak sizlere; saat 07:00-07:30 saatleri ile akşam 17:00-18:00 arasında çorba ikramımız olacaktır. Sizler için ayrılan kupa, tabak ve kaşık Rektörlüğümüzün hediyesidir. Bu zor günlerin tez zamanda geçmesini diler, çalışmalarınızda kolaylık ve başarı dilerim.“ ifadeleri yer aldı.

Önceki İçerikBAİBÜ Sosyal Tesislerinde Kapsamlı Dezenfeksiyon Yapıldı
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Kampüsünde Bisiklet Yolu Çalışmaları Başladı