BAİBÜ’den Minik Dişler, Mutlu Gülüşler

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ağız ve diş sağlığı konusunda küçük-büyük Boluluları bilgilendirmeye devam ediyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda İzzet Baysal Huzurevi’ndeki büyüklerimizi ziyaret ederek protez bakımı hakkında bilgiler veren Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü öğrencileri, bu kez ilkokul ve özel eğitim öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verdiler.

Öğrenciler, Öğretim Görevlisi Ezgi Atalay danışmanlığındaki Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında Büyük Berk Özel Eğitim Meslek Okulu, Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İnkılap İlkokulu’ndaki çocukları ziyaret ettiler.

Çocukların diş hekimi ve hastane korkularını yenmeleri için eğlenceli etkinlikler gerçekleştiren öğrenciler, diş hekimlerini sempatik, kullandıkları araç gereçleri ise zararsız gösteren tiyatro oyunları oynadılar; çocuklara diş fırçalama çizelgesi, filor-fissür bilgilendirme formu, boyama kağıtları ve diş fırçaları hediye ettiler.

Çocuklardan dişlerini düzenli fırçalama sözü alan öğrenciler, başarılı geçen etkinliklerin ardından eğitimi tamamladılar.

Önceki İçerikBAİBÜ ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri İş Birliği Protokolü İmzaladı
    Sonraki İçerikSürekli İşçi Alım İlanı