BAİBÜ’den KYK Öğrenci Yurtlarına Dezenfektan ve Maske

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından üretilen el dezenfektanı ve maskeler Kredi Yurtlar Kurumu’nun Tokadi Hayrettin ve Abant Öğrenci Yurtlarına teslim edildi.

Üniversitemizde hibrit eğitim ve öğretim kapsamında eğitim gören öğrencilerin kaldığı Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında salgın tedbirleri kapsamında önlemler devam ediyor. Bu kapsamda salgınla mücadeleye bir destek de Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinden geldi.  Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz tarafından üretimi yapılan maske ve Bilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BETUM) tarafından üretilen el dezenfektanları öğrencilere dağıtımı yapılmak üzere BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel tarafından KYK Hayretin Tokadi Yurt Müdürü Aynur Gökçek ile KYK Abant Yurt Müdür Yardımcısı Orhan Aksay’a teslim edildi.

Bu kapsamda BAİBÜ tarafından üretilen maske dezenfektanlar yurtlarda kalan öğrenci sayılarına göre; KYK Hayretin Tokadi yurduna 735 adet el dezenfektanı ile 735 adet 20’li pakette maske, Abant Yurduna da 390 adet el dezenfektanı ile 390 adet 20’li pakette maske olarak verildi.

Önceki İçerikBAİBÜ’den Bolu Müftülüğüne Dezenfektan ve Maske
Sonraki İçerik2021 Yılı TÜBA Akademi Ödülleri Başvurusu