BAİBÜ’den Dünya Down Sendromlular Günü’ne Özel Etkinlik

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Engelli Öğrenci Danışma ve Koordinasyon Birimi tarafından, down sendromlu çocuklar ve ailelerinin katılımıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

Engelsiz Kafe’de düzenlenen etkinlikte Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon Topluluğu, Spor ve Rekreasyon Topluluğu ve Fenerbahçeliler Topluluğu öğrencileri, down sendromlu çocukları ve ailelerini yalnız bırakmadılar.

Etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel, Engelli Öğrenci Danışma Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sansi ve koordinatörlük üyeleri ile Bolu Umut Işığı Engelliler Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Sabri Güleç de katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel, etkinlik boyunca down sendromlu çocuklar ve aileleri ile ilgilendi ve sorunlarını dinledi. Katılımcılar, düzenlenen çeşitli gösteriler ve oyunlarla gönüllerince eğlendi.

Önceki İçerikTEKNOFEST Girişim Programı Başvuruları Devam Ediyor
    Sonraki İçerikFen Edebiyat Fakültesi Nevruz Kutlaması Etkinliği Gerçekleştirdi