BAİBÜ’de Uzaktan Öğretim Başarıyla Devam Ediyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde, 30 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren uzaktan öğretim sistemleri aracılığı ile yürütülmeye başlanan sistemde; ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeydeki teorik dersler ile uygulamalı bölümlerin teorik dersleri başarıyla yapılıyor.

BAİBÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İBUZEM) Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi aracılığıyla gerçekleştirilen süreçte, 30 Mart-6 Nisan arasında gelen verilere göre uzaktan öğretim; 8.966 asenkron ders sayısı, 8.927 senkron ders sayısı, 9.884 öğretim elemanı giriş sayısı, 161.167 öğrenci giriş sayısı ve 15.216 aktivite sayısı ile devam ediyor.

BAİBÜ Rektörlüğü olarak, bu sürecin başarıyla yürütülmesinde katkısı bulunan tüm personellerimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Önceki İçerikYÖK’ten Uygulamalı Eğitimi Gören Öğrencilere Staj Kolaylığı
    Sonraki İçerikBAİBÜ Sosyal Tesislerinde Kapsamlı Dezenfeksiyon Yapıldı