BAİBÜ’de TÜBİTAK 1512 BİGG Programı Eğitimi Başladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) TÜBİTAK 1512 Tekno Girişim Sermayesi Desteği (BİGG) programına yönelik uygulamalı proje hazırlama eğitimi veriliyor.

Fen Edebiyat Fakültesi Alper Karakaş Seminer Salonu’nda bugün (25 Mart Pazartesi) başlayan eğitim, BAİBÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTMER) ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından düzenleniyor. 2 gün sürecek eğitim programında ilk gün, proje başvurusu hazırlama ve içerikleri hakkında genel bilgilendirme yapılacak. Yarın ise, uygulamalı proje hazırlama eğitimi verilecek.

Eğitim sonunda hazırlanacak projelerle ilk aşamada, aralarında Düzce Teknopark’ın da olduğu uygulayıcı kuruluşlara başvurulabilecek. Projeler son aşamada TÜBİTAK tarafından değerlendirilecek.

Önceki İçerik“Sahip Olduğumuz Her Şey, Uğrunda Ödediğimiz Bedel Kadar Kıymetlidir”
    Sonraki İçerikGeleceğin Öğretmenlerinden Anlamlı Etkinlik…