BAİBÜ’de Pandemiye Uygun Mezuniyet Töreni Hazırlıkları Tamamlandı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), 2019-2020 Akademik Yılı sona ererken, Kovid-19 pandemisi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştireceği geleneksel Mezuniyet ve İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni’ne hazır.

Üniversitemizin geleneksel Mezuniyet ve İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni, 20 Ağustos Perşembe günü, saat 14.00’de, Kongre Merkezi Bordo Salonda gerçekleştirilecek.

İl protokolünün yanı sıra üniversite sıralamasında lisans ve ön lisans düzeyinde ilk 3’e giren mezunlar ile fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları birincilerinin ve ailelerinden en çok 2 kişinin katılabileceği törenin hazırlıkları, pandemi şartlarına uygun şekilde tamamlandı.

Tedbirler kapsamında, içinde 5 adet maske bulunan paketler ile üniversitemizde üretilen el dezenfektanlarından oluşan temizlik setleri, üniversitemizin çevreci torbalarının içerisinde katılımcılara hediye edilecek. Törene girişte katılımcıların ateşleri ölçülecek, iletişim bilgileri alınacak.

Sosyal mesafe kuralına uygun oturma düzeniyle hazırlanan salona, giriş ve çıkışlar dahil olmak üzere mesafe hatırlatıcı işaretler konuldu. Ayakla basılan dezenfektan dispanserleri yerleştirildi. Salonun, havalandırmasından teknolojik cihazlarına kadar tüm sistemleri, pandemi tedbirlerine uygun şekilde hazırlandı.

Önceki İçerikHicri Yeni Yıl Tebrik Mesajı
    Sonraki İçerik2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet ve Ödül Töreni