BAİBÜ’de Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri Sergisi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) “Formasyon Öğrencilerine Yönelik Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri” sergisi açıldı.

Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme AD Öğretim Görevlisi Ceren Mutluer, İlahiyat Fakültesi formasyon öğrencileriyle birlikte, formasyon eğitiminde yer alan Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri dersi kapsamında, uygulamaya dayalı çalışmalardan oluşan bir sergi hazırladı.

3 Ocak 2020 Cuma günü İlahiyat Fakültesi’nde akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımıyla açılan sergi, geçtiğimiz yıl yine üniversitemizde açılan ve öğretmenlik eğitimlerinde kullanılan “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Teknikleri” sergisinden sonra, aynı konudaki ikinci sergi olma özelliğini taşıyor.

Sergi, 11 Ocak 2020 Cumartesi günü akşamına kadar açık kalacak.

Önceki İçerikMGK Genel Sekreteri Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerik2828 Sayılı Kanun Kapsamında Üniversitemiz Kadrolarına Yerleştirilen Adayların Dikkatine