BAİBÜ’de Kurulacak Genç Ofis İçin Çalışmalara Başlandı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, arasında imzalanacak iş birliği protokolü çerçevesinde kampüste kurulacak Genç Ofis için çalışmalara başladı. Bu kapsamda, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman bir hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

İş birliği kapsamında BAİBÜ Gölköy Kampüsünde kurulacak Genç Ofis; öğrenciler, idari ve akademik personellerinin serbest zamanlarında sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, eğitsel alanlarda ortak çalışmalar yapılacak.

İki kurum arasında imzalanacak iş birliği çerçevesinde ayrıca, akademisyenlerimizin Bolu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen faaliyetlerde görev alarak, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamaları da hedefleniyor.

Önceki İçerikSürekli İşçi Alımı (Engelli ve Eski Hükümlü) Sonuçları
    Sonraki İçerikBolu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Haluk Kaya, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti