BAİBÜ’de Geleneksel Abant Anestezi Sempozyumu Düzenlendi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlüğü’nün desteğiyle, Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Abant Anestezi Sempozyumu sona erdi.

29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde 8’incisi gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen sempozyum, 135 Üniversite ve Eğitim Araştırma Hastanesinden 557 katılımcı ile online olarak yapıldı.

Sempozyum kapsamında bu yıl, 1 konferans, 8 ana oturum, 3 uydu sempozyumu, 8 sözlü sunu oturumu ve 1 sözlü sunu yarışma oturumu olmak üzere toplam 21 oturum gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu sempozyum sonunda organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve Düzenleme Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Önceki İçerikUluslararası Fizyoterapi Günü (International Physiotherapy Day) Programı
    Sonraki İçerikCumhurbaşkanlığında Bolu’yu Temsil Eden Öğrencilerden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret