BAİBÜ’de Diş Hekimliği Günü Mezun Buluşması Etkinliği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde mezunlar buluşması ve Diş Hekimliği Günü etkinliği gerçekleştirildi.

22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ilk olarak, Diş Hekimi Galip Kitir moderatörlüğünde mezunların kariyer deneyimlerini paylaştıkları söyleşi yapıldı. Söyleşide genç Diş Hekimleri Elif Dirican, Alperen Akgül ve Alpay Türkan mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Söyleşinin ardından panel etkinliği gerçekleştirildi. Oturum Başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi Deniz Sıla Özdemir’in yaptığı ilk oturumda Prof. Dr. Emine Şen Tunç “Çocuk Diş Hekimliğinde Travma Sonrası Oklüzyon Yönetimi” konusunda bilgi verdi.

Oturum Başkanlığını Doç. Dr. Seval Bayrak’ın yaptığı ikinci oturumda Prof. Dr. Kaan Orhan “Temporomandibuler Eklemin Değerlendirilmesinde Görüntüleme Yöntemleri” konusunu ele aldı.

Dr. Öğr. Üyesi Büşra Tosun’un oturum başkanlığını yaptığı üçüncü oturumda Doç. Dr. Fehmi Gönüldaş “Mezuniyet Sonrası Mesleki Gelişim Olanakları”; Dr. Öğr. Üyesi Bilge Meracı Yıldıran’ın oturum başkanlığını yaptığı dördüncü oturumda ise Prof. Dr. Abubekir Eltas “İmplantolojiye Giriş” konularında bilgilendirme yaptı.

Etkinlik,  teşekkür belgeleri ve hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/7vgn
    Önceki İçerikKamuda Protokol ve Görgü Kuralları Konferansı
    Sonraki İçerikTürk Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetiminden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret