BAİBÜ’de 3 Yeni Program Açılıyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) bünyesindeki 3 meslek yüksekokuluna yeni programlar açılıyor.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü’nün teklifi ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından alınan kararla, Bolu Meslek Yüksekokulu’na Adalet Programı, Mengen Meslek Yüksekokulu’na Pastacılık ve Ekmekçilik Programı ve Gerede Meslek Yüksekokulu’na Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı açılması uygun bulundu.

Üniversitemize 3 yeni program kazandırılmasına ilişkin bir açıklama yapan BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde, üniversitelerin önemine işaret etti. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin de bu hedeflere yönelik çalışmalar yapan, akademik üretimi güçlü, öğrenci odaklı, çağdaş bir üniversite olduğunu vurgulayan Rektör Alişarlı, aynı vizyon kapsamında meslek yüksekokullarımız bünyesinde açılan 3 yeni programın, öğrencilerimiz ve akademik personelimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Önceki İçerik106. Yılında Çanakkale Zaferi Şehit ve Gazileri Anma E-Paneli Düzenlendi
    Sonraki İçerikBAİBÜ ve AFAD Arasında Afetlere Karşı Ortak Hazırlık Protokolü İmzalandı