BAİBÜ’de 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Başladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) 2020-2021 yeni Akademik Yılı eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında, güz dönemi dersleri bugün başladı.

Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan kararla, Kovid-19 küresel salgını tedbirleri çerçevesinde, üniversitemizde güz döneminde, bazı istisnalar dışında, uzaktan öğretim yapılması kararlaştırılmıştı.

Bu kapsamda, önlisans, lisans ve lisansüstü programlarındaki tüm dersler eş zamanlı çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Sadece, Diş Hekimliği Fakültesi 4 ve 5’inci sınıflar ile Tıp Fakültesi 4, 5 ve 6’ncı sınıflardaki uygulamalı derslerde öğrenciler, pandemi tedbirlerine uygun olarak gruplandırılarak, eğitim yüz yüze yapılacak.

İngilizce Hazırlık sınıfı hariç, güz dönemi dersleri, 8 Ocak 2021’de tamamlanacak. Dönem sonu sınavları, 11-23 Ocak 2021; bütünleme sınavları ise, 1-5 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tek-çift sınavlarının ardından güz dönemi tamamlanarak, 6 Şubat 2021 tarihinde ara tatil başlayacak.

Önceki İçerikÖSYM 2020-KPSS Ön Lisans Görevli Tercih İşlemleri
    Sonraki İçerik“2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”