BAİBÜ Ziraat Fakültesi Tarafından Depo Zararlıları Sergisi Gerçekleştirildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin düzenlediği 4. Geleneksel Depo Zararlıları Sergisi Ziraat Fakültesinde açıldı.

Sergi açılışına Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ziraat Fakültesi Dekan’ı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ekrem Gürel, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa İmren, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sergi sorumlusu Doç. Dr. Gülay Kaçar ziyaretçilere sergi hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başarılı organizasyona sahip sergiyi gezerken katılımcı öğrencilerden ve akademisyenlerden çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Alişarlı başarılı bulduğu sergiyi düzenleyen akademisyenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Önceki İçerikKıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen Rektör Alişarlı’yı ziyaret etti.
    Sonraki İçerikBAİBÜ Kadın ve Erkek Hentbol Takımlarımız Şampiyon Oldu