BAİBÜ, Yeni Eğitim Döneminde Öğrencilerini İkramlarla Karşıladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, 2022-2023 Akademik Yılı’nın başlamasıyla Bolu’ya gelmeye başlayan öğrencilerini, şehirlerarası otobüs terminalinde karşılayıp Gölköy kampüsü ve şehir merkezine ücretsiz ulaşımlarını sağlıyor, Kampüste içecek ye yiyecek ikram ediyor.

Terminalden Ücretsiz Servis

Üniversitemizde 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi 3 Ekim itibariyle başladı. Rektörlüğümüzün organizasyonunda, okullarına kavuşmak üzere yurdun dört bir yanından Bolu’ya gelen öğrenciler terminalde kurulan stand ile karşılanıyor. Öğrencilerimize 3-7 Ekim 2022 tarihleri arasında, sabah saat 08.00’dan akşam 17.00’a kadar her yarım saatte bir, şehirlerarası otobüs terminalinden Gölköy Kampüsü ve şehir merkezine ücretsiz ulaşım hizmeti gerçekleştiriliyor.

Otobüs terminalinden Gölköy merkez kampüsümüze ya da şehir merkezine ücretsiz servisle gitmek isteyen öğrencilerimizi karşılamak için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli idari personellerimiz yardımcı oluyor.

Kampüste Çay ve Çorba İkramı

Öğrencilerimize İzzet Baysal Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi önünde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından çay ve çorba ikramında bulunuluyor. Öğrenciler ise Rektörlüğün organizasyonu ikram ve ücretsiz servisten memnun olduğunu ifade ettiler.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/n7qh
    Önceki İçerik2022-2023 Akademik Yılı Yabancı Dil (İngilizce 1-2) (İngilizce) Muafiyet Sınavı Sonuçları
    Sonraki İçerikİletişim Fakültesi Öğrencilerinden Grafik Tasarım Sergisi