BAİBÜ ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Lisansüstü Eğitimde İşbirliği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) tarafından Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan yönetici, öğretmen ve personele, yüksek lisans ve doktora eğitimi verilecek.

BAİBÜ ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yüksek lisans ve doktora eğitimi konusunda iş birliği protokolü yapıldı. Protokol metni, rektörlük makamında BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında, yüksek lisans ve doktora eğitimleri için gerekli şartları sağlayan eğitimciler ve personel, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından belirlenecek eğitim programına katılacaklar. Eğitimler, 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi ile 2021-2022 Akademik Yılı Güz ve Bahar Dönemlerinde verilecek.

Rektör Alişarlı, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, eğitim camiasında yapılan iş birliği çalışmalarının önemini vurgulayarak, eğitimcilerin yüksek lisans ve doktora eğitimi almalarının, öğrencilere ve eğitim çalışmalarına sağlayacağı katkılara işaret etti.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ise, yönetici, öğretmen ve personelin yüksek eğitimlerine yaptığı katkılardan dolayı, başta Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve akademisyenler olmak üzere emeği geçen tüm akademik ve idari personele teşekkür etti; protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Önceki İçerikGastronomi ve Mutfak Sanatları Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans Öğrenci Alımı
    Sonraki İçerik2020 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Ön Değerlendime Sonuçları